Дали некогаш сте се почувствувале дека би сакале да го зачувате содржината од Инстаграм за да ја споделите подоцна или да ја задржите за референца? Имаме точно тоа што ви треба.

Преземувачот на Инстаграм е неверојатно едноставен за употреба, овозможувајќи ви да преземате фотографии, видеа и повеќе од Инстаграм без проблеми.

Зачувувањето и споделувањето на вашата омилена содржина од Инстаграм со пријателите и фановите никогаш не било полесно. Нашиот интуитивен алат ви овозможува да преземате било која содржина од Инстаграм без напор, зачувувајќи ја директно на вашиот компјутер или мобилен уред.

Преземувачот за Инстаграм е едноставен, лесен за користење алат дизајниран за преземање на фотографии, видеа и друга содржина од Инстаграм.

Ова е перфектниот начин да ја зачувате и споделувате вашата омилена содржина со пријателите.

Преземувањето на содржина од Инстаграм бесплатно е лесно.

За да започнете, отворете Инстаграм на вашиот телефон и најдете ја содржината која сакате да ја преземете. Кога ќе ја најдете, просто копирајте го линкот или преземете ја содржината директно.

Како да преземам содржина на iPhone или Android?

Ако барате начин да преземете содржина од Инстаграм, сте на среќа - тоа е многу едноставно.

Прво, отворете го Инстаграм апликацијата и најдете ја содржината која сакате да ја преземете. Можете да го направите тоа со одење на вашиот профил (или на некој друг) и одберете ја опцијата за преземање или зачувување на содржината.

Потоа, само следете ги упатствата на екранот за да ја зачувате или преземете содржината директно на вашиот уред.

Како да преземам содржина од Инстаграм со помош на преземувачот?

Направивме го процесот на преземање што е можно пократок. Просто најдете го содржината на Инстаграм која сакате да ја преземете и следете ги чекорите кои ги нуди нашиот алат.

Дали можам да ја преземам содржината од Инстаграм од приватен профил?

Зависи од поставените приватни настройки од сопственикот на профилот. Содржината од приватните профили може да не е достапна за преземање.

Дали е законско да се презема содржина од Инстаграм?

За лична употреба, генерално е во ред да се презема содржина од Инстаграм. Сепак, осигурете се дека ќе ги почитувате авторските права и правата за користење, особено кога станува збор за репостирање или користење на содржината на други начини.

Колку содржина од Инстаграм можам да ја преземам?

Со нашиот преземувач, можете да преземете колку што сакате содржина. Само следете ги упатствата кои ги нуди нашиот алат за да ја преземете содржината за која сте заинтересирани.
Зошто некој би преземал содржина од Инстаграм?
Луѓето преземаат содржина од Инстаграм за да зачуваат корисни, мотивациски или восхитителни содржини од интернет. Често, тие ја преземаат својата сопствена содржина од предни години, особено содржина која веќе не е достапна на нивните уреди.