Услови и услови

Објавено на 4-ти Јуни 2023 година

1. Вовед

Добредојдовте на kupisledbenici.mk веб-страницата. Користењето на оваа страница подлежи на правилата и условите опишани подолу. Ве молиме внимателно прочитајте ги овие информации.

2. Пристап и Користење на Веб-страницата
2.1 Вашиот Профил

За да пристапите до одредени функционалности на веб-страницата, ќе ви треба профил. Вие ќе бидете одговорни за одржување на конфиденцијалноста на информациите за најавување поврзани со вашиот профил.

2.2 Користење на Веб-страницата

Не ви е дозволено да ја користите оваа веб-страница за нелегални или забранети цели, како што е дефинирано со применливите услови и закони.

2.3 Интеракција со Другите Корисници

kupisledbenici.mk има можност за интеракција со други корисници. Вие сте одговорни за вашето однесување и треба да се придржувате до правилата и упатствата поставени од страна на страницата.

3. Авторски Права

Сите материјали и содржини достапни на оваа веб-страница се заштитени со авторски права и не може да се користат без писмена согласност од сопственикот.

Секое недозволено користење на содржината на оваа веб-страница може да претставува нарушување на авторските права и може да резултира со соодветни правни мерки.

Проверете врски или статии . Не преуземаме одговорност за приватноста на овие сајтови и препорачуваме да го прочитате политиката за приватност на секој сајт кој го посетувате.
4. Ограничување на Одговорноста

kupisledbenici.mk Веб-страницата не презема одговорност за било какви грешки или пропуснати делови во содржината или функционалноста на страницата.

kupisledbenici.mk не гарантира непрекинато и безгрешно достапност на веб-страницата или услугите кои се нудат.

Користењето на оваа веб-страница е на ваш ризик. kupisledbenici.mk Нема да биде одговорен за било какви директни, индиректни, случајни, специјални, казнителни или други штети што може да произлезат од користењето или неспособноста да се користи оваа веб-страница.

5. Политика за Приватност

kupisledbenici.mk ги почитува приватноста на корисниците и собира и користи лични информации во согласност со својата политика за приватност.

Личните информации што ги обезбедувате ќе се користат за целите на подобрување на услугите и персонализација на вашето искуство на kupisledbenici.mk веб-страницата.

kupisledbenici.mk Нема да ги откриеме вашите лични информации на трети лица без вашата согласност, освен во случаеви предвидени со закон или кога е потребно за обезбедување на услугите што ги барате.

6. Измени на Условите и Кондиции

kupisledbenici.mk си задржува правото да ги изменува или ажурира условите и кондициите без претходна најава. Вашата одговорност е периодично да ја проверувате оваа страница за да останете информирани за било какви промени.

Продолжувањето со користење на оваа веб-страница по измената на условите и кондициите претставува вашето прифаќање на направените промени.

7. Контакт

За било какви прашања или појаснувања во врска со условите и кондициите на оваа веб-страница, ве молиме контактирајте не преку контакт страницата која е достапна на страницата.

Ќе ви одговориме што е можно поскоро и ќе ви обезбедиме потребните информации и појаснувања.

Политика за Враќање Пари Објавена на 4 Јуни 2023 година
1. Генерална Политика за Враќање Пари

Специјализирани сме за обезбедување на нематеријални, непоправливи производи. Следователно, откако нарачката е завршена и производот е испорачан, генерално не издаваме враќања пари. Ги закануваме нашите клиенти да ја разберат и да ја прифатат оваа политика при секоја купувачка на нашата страница.

2. Изузето Кругови за Враќање Пари

Иако нашата генерална политика не вклучува враќање пари, сметаме дека може да настанат изузетни околности поврзани со природата на производите кои ги испорачуваме. Во такви случаи, се обврзуваме да ги почитуваме барањата за враќање пари под следните специфични услови:

2.1 Враќање Пари При Испорака на Производот

Не нудиме враќање пари ако нарачката веќе е обработена или ако е во процес на испорака. Враќање пари може да се изврши само пред обработката на нарачката.

2.2 Политика за Враќање Пари за Непостојување на Испорака

Ако не сме започнале со испораката во рок од 5 работни денови од вашата нарачка, ни се извинуваме за неудобноста и би биле среќни да обезбедиме враќање пари. Ве молиме забележете дека враќања на пари ќе се извршуваат само за ненаправените нарачки, и бараме барање за враќање на парите да биде поднесено во рок од 7 дена од датумот на првата нарачка. Успешна нарачка се дефинира како точка од каде парите се примениле до нас, бидејќи може да помине малку време за плаќањето да се заврши и за нас да ги добиеме средствата. Штом парите пристигнат, можеме да ја обработиме нарачката и да издадеме враќање пари ако е потребно. За да започнете со процесот на враќање пари, контактирајте го нашиот тим за поддршка на клиенти преку контакт формата на нашата страница.

3. Поддршка на Клиенти и Квалитет на Услуги

Нашиот тим за поддршка е посветен на обезбедување на професионална, навремена помош. Го цениме вашето одлучување да ги користите нашите услуги и сме обврзани да ви гарантираме задоволство за време на целиот вашиот искуство со нас.

4. Одговорност за Обезбедување на Услуги
4.1 Одговорност на Провајдерот на Услуги

Услугите за раст на следбеници обезбедени од нас се извршуваат од надворешни провајдери. Иако ги надгледуваме управувањето на нарачките, актуелната извршба на услугите е одговорност на провајдерот.

4.2 Ограничување на Одговорноста

Не се одговорни за било какви штети кои можат да настанат од користењето на информации или содржина на веб-страницата. Исто така, не преузимаме одговорност за мислењата изразени од трети страни во коментарите.

4.3 Функционалност и Пристап до Веб-страницата

Се прават напори за обезбедување на гладоката операција на веб-страницата, но непрекинат, безгрешен пристап не е гарантиран. Не сме одговорни за техничките малфункции од било која природа.

5. Услови за Испорака
5.1 Временски Рамки и Брзина на Испорака

Очекувано време за почеток на испорака: 1-24 часа по нарачка. Приближна брзина на испорака: 100-1500 следбеници/24 часа.

5.2 Откажување и Модификација на Нарачките

Откако нарачката е поставена, откажување не е можно освен ако има задоцнување во обработката или услугата стане недостапна. Клиентите може да бараат деактивирање на услугите за автоматско наполнување за ефективно управување со нивните профили.

5.3 Приближни Временски Рамки и Задоцнувања

Ве молиме да ги земете во предвид приближните временски рамки за секој производ. Во случај на значителни задоцнувања, контактирајте не со вашиот број на нарачка за решение.

5.4 Следбеници, Лајкови, Посети и Преземања

Е уобичаено да дојде до маргинален губиток на следбеници, лајкови, посети и преземања со текот на времето. Ако се случи губиток што надминува 15% во рок од 30 дена, ќе се обезбедат замени без дополнителни трошоци.

6. Решавање на Проблеми и Прашања на Клиенти

За проблеми кои не се покриени во горепосоченото или во случај на несогласување на услугите, ве молиме консултирајте се со нас за да најдете соодветно решение.

Нашиот веб-сајт може да содржи врски до сајтови од трети лица кои не се сопственост или контрола на нас. Проверете врски, tools, free trials или статии.

7. Распоред на Исполнување на Нарачките

Нарачките се обработуваат од понеделник до петок од 8:00 часот до 22:00 часот, а во сабота, недела и празниците од 10:00 часот до 22:00 часот Западноевропско време. Нарачките поставени надвор од овие часови ќе бидат обработени наредниот ден.