Политика за приватност

Објавено на 8 мај 2023 година

1. Вовед

Добредојдовте на Политиката за приватност на kupisledbenici.mk веб-страницата. Оваа политика детално ги опишува нашите практики за собирање, употреба и заштита на вашите лични податоци кога имате контакт со нашата веб-страница.

2. Собирани информации
2.1 Лични информации

За да обезбедиме персонализирани услуги, собираме лични податоци како вашето име, адреса на е-пошта, физичка адреса, телефонски број и детали за плаќање. Исто така можеме да собереме демографски информации како возраст, пол и интереси за истражувачки и статистички цели.

2.2 Информации за користење

Секој пат кога го посетувате нашиот сајт, автоматски собираме информации како вашиот IP адреса, тип на прелистувач, оперативен систем, референтни URL-ови, прегледи на страниците и времетраењето на користење. Овие податоци ни помагаат да го разбереме корисничкото поведение и да го подобриме нашиот сајт.

3. Употреба на информации

Ги обработуваме вашите податоци за да ги доставиме и подобриме нашите услуги, да го персонализираме вашиот доживување и да комуницираме со вас за нашите понуди. Вашите информации исто така може да се користат за интерна истражувања, отстранување на проблеми и спречување на превари.

Вашите лични информации не се продаваат, не се изнајмуваат и не се споделуваат со трети лица, освен со услужни проивдители кои помагаат во доставата на нашите услуги. Се обезбедуваме дека овие проивдители ги спроведуваат слични стандарди за заштита на податоците. Исто така можеме да ги откриеме информациите кога е законски задолжително или за да ги заштитиме нашите права.

4. Безбедност на информациите

Користиме напредни мерки за безбедност за да ги заштитиме вашите податоци од неовластен пристап и злоупотреба. Сепак, ниеден систем не е целосно безбеден; затоа не можеме да гарантираме апсолутна безбедност на вашите податоци, особено за време на преносот.

Ве молиме, забележете дека ниту еден систем за безбедност не е целосно необезбеден, а преносот на информации преку интернетот не е напоследок целосно безбеден. Затоа не можеме да гарантираме апсолутната безбедност на вашите лични информации.

5. Политика за колачиња

Користиме колачиња и слични технологии за подобрување на функционалноста на нашата веб-страница и обезбедување на персонализирано доживување. Користењето на нашиот сајт подразбира согласност со употребата на колачиња според нашата Политика за колачиња.

6. Линкови кон веб-страници на трети лица

Нашиот веб-сајт може да содржи врски до сајтови од трети лица кои не се сопственост или контрола на нас. Проверете врски, tools, free trials или статии . Не преуземаме одговорност за приватноста на овие сајтови и препорачуваме да го прочитате политиката за приватност на секој сајт кој го посетувате.

7. Вашите права за приватност

Имате право да барате пристап до личните информации кои ги чуваме за вас, да ги поправите, ажурирате или избришете според применливите правни одредби. За да ги исполните овие права, контактирајте не користејќи ги контакт информациите наведени подолу.

8. Модификации на Политиката за приватност

Си задржуваме правото да ја модифицираме или ажурираме оваа Политика за приватност во секое време без претходна најава. Секакви промени ќе бидат објавени на оваа страница, а вашето продолжено користење на нашиот сајт откако промените ќе бидат објавени, ќе претставува вашата прифатеност на тие промени.

9. Контакт

За сите прашања или загрижености поврзани со оваа Политика за приватност, ве молиме контактирајте не преку страницата за контакт која е достапна на веб-страницата.