Дали некогаш сте се запрашувале дали можете да зачувате видеа од Инстаграм за споделување или гледање подоцна? Погледнете го нашиот алат, имено Преземач на видеа од Инстаграм, кој е токму тоа што ви треба.

Преземачот на видеа од Инстаграм е лесен за употреба и корисен, овозможувајќи ви безнапорно да ги преземате видеата од Инстаграм.

Зачувувањето и споделувањето на вашите омилени видеа од Инстаграм со блиските и другите ентузијасти никогаш не беше поконција. Нашиот интуитивен алат ви овозможува безбедно да ги преземате било кои видеа од Инстаграм, зачувувајќи ги директно на вашиот компјутер или мобилен уред.

Преземачот на видеа за Инстаграм е едноставен и лесен за користење алат, дизајниран за преземање на видеа од Инстаграм.

messages.instagram-video-downloader.text_5

Преземањето на видеа од Инстаграм е едноставно и бесплатно.

За да започнете, отворете ја апликацијата Инстаграм на вашиот телефон и пронајдете го видеото што сакате да го преземете. Кога ќе го пронајдете, допрете на три точки во горниот десен агол на видеото и изберете "Копирај линк".

Откако ќе го копирате линкот, отворете го нашиот веб-сајт со вашиот пребарувач и залепете го линкот во одреденото поле за внесување. Потоа, кликнете на копчето за преземање. Ќе бидете пренасочени на страница каде можете да преземете видеа од Инстаграм. Тука ќе најдете листа на сите вашите зачувани видеа. Едноставно изберете го видеото кое сакате да го преземете и кликнете на копчето "Преземи".

Како можам да преземам видеа на iPhone или Android?

Ако барате едноставен начин да ги преземете видеата од Инстаграм, сте на правилното место - едноставно е.

Прво, отворете ја апликацијата Инстаграм и пронајдете го видеото кое сакате да го преземете. Можете да го направите тоа така што ќе отидете на вашиот профил (или на профил на некој друг) и допрете на иконата со лупа во горниот дел. Потоа, внесете го името или хаштагот на видеото во полето за пребарување и допрете на "Пребарај".

Кога ќе го пронајдете видеото кое сакате, допрете на него за да го отворите. Потоа, превлечете го на десно од долу кон мениото со опции, каде ќе најдете алатки за уредување и споделување. Допрете на "Сподели" во горниот лев агол на екранот и на крајот изберете "Копирај линк".

Сега кога имате сè подготвено, сте спремни! Залепете го линкот што го копирате и допрете на копчето Преземи. За неколку секунди, ќе се појави линк за преземање, што ви овозможува да го преземете видеото кое сакате.

Како да преземам видеа на Инстаграм користејќи го преземачот на видеа?

Го направивме процесот на преземање што е можно подобар. Просто пронајдете го видеото на Инстаграм кое сакате да го преземете, копирајте го неговиот линк, залепете го линкот и допрете на копчето Преземи. Потоа, ќе можете да го гледате видеото на Инстаграм и да го споделувате како што сакате.

Дали можам да преземам видеа на Инстаграм од приватни профили?

Едноставно речено, не. Преземање на видеа од приватни профили на Инстаграм не е можно.

Дали е законско преземање видеа на Инстаграм?

За лична употреба, преземањето на видеа на Инстаграм е дозволено. Сепак, ако сакате да ги објавите или користите на друг начин, бидете сигурни дека ќе добиете дозвола од сопственикот на видеото. Запомнете, содржината што ја преземате сè уште припаѓа на неговиот сопственик. not our tool.

Колку видеа на Инстаграм можам да преземам?

Со нашиот преземач на видеа, можете да преземате неограничен број на видеа. Просто изберете го видеото за кое сте заинтересирани, допрете на три точки во горниот десен агол за да го копирате неговиот URL, а потоа го залепете во Преземачот на видеа. Нема ограничување на бројот на видеа кои можете да ги зачувате, па можете да преземате додека не се задоволни.
Зошто некој би сакал да презема видеа од Инстаграм?
Луѓето преземаат видеа од Инстаграм за зачувување на содржина која е корисна, инспиративна или просто забавна. Често, тие ги преземаат своите објави од минатите години, особено содржината која веќе не е достапна на нивните уреди.